Νεκρός στο Lower Manhattan ο ερωτευμένος cowboy του “Brokeback Mountain”, ίσως από υπερβολική δόση ναρκωτικών…

 Γυμνός, και παγωμένος στο κρεββάτι του στο Lower Manhattan βρέθηκε ο 28χρονος ηθοποιός Heath Ledger. Έγινε γνωστός όταν έκανε τον γιο του Mel Gibson στην ταινία Patriot και το 2005 απόκτησε ένα τεράστιο κοινό θαυμαστών όταν έπαιξε τον σκληρό Ennis τον φίλο τού Jack (Jake Gylenhaal) στην ταινία Brokeback Mountain του Ang Lee. Η ταινία άφησε εποχή αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το δικαίωμα στην ευτυχία δύο ερωτευμένων ανδρών χωρίς τα στερεότυπα του παρελθόντος (καρικατούρες ή σε σχέση με εγκληματική συμπεριφορά) και έγινε δεκτή παντού, και μάλιστα στην Αμερική. Ο νεαρός ταλαντούχος Heath χαρακτηρίστηκε από τον σκηνοθέτη Ang Lee ως  νέος Μάρλον Μπράντο.

 broke

Heath Ledger (δεξιά), Jake Gyllenhall, το μοναδικό ερωτευμένο ζεύγος καυμπόϋδων που άφησε εποχή στην ιστορία του κινηματογράφου.

Οι πάντες παρακολουθούν ξαφνιασμένοι στις οθόνες πλάσμα των bars τα νεώτερα για τον τραγικό θάνατο του ταλαντούχου Heath. Στο σώμα του πλάι βρέθηκαν πολλά χάπια, πράγμα που οδηγεί στη σκέψη για over dose. Οι θαυμαστές του αφήνουν λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Για άλλη μια φορά σκέφτομαι όλη αυτή την αγωνία μιας κοινωνίας με την απαγόρευση του αλκοόλ μέχρι την ηλικία των 21 ετών, και ταυτόχρονα την αποενοχοποίηση φαρμακευτικών ουσιών, συμπληρωμάτων και άλλων χημικών θαυμάτων που είναι ελεύθερα στα ράφια των αμερικανικών σούπερ μάρκετ-φαρμακείων…

 

Ο Heath Ledger μαζί με την Michelle Williams είχαν μια κόρη δύο ετών, τη Matilda Rose.

2 thoughts on “Νεκρός στο Lower Manhattan ο ερωτευμένος cowboy του “Brokeback Mountain”, ίσως από υπερβολική δόση ναρκωτικών…

  1. ardalion Post author

    Συμφωνώ. Είχε κάτι το εύθραστο και δεν μπορούσε να το κρύψει. Τα φώτα δεν φωτίζουν μόνο. Καίνε…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s