Τίμησαν τη μνήμη του Ledger με βουτιά στο ηλιοβασίλεμα, μετά την νεκρώσιμη ακολουθία

  • Άλλα ήθη. 10 Φεβρουαρίου. Ενώ έπεφτε το φως κολύμπησαν οικογένεια και φίλοι στα νερά για να γιορτάσουν τη ζωή του αγαπημένου τους Heath που πέθανε από ισχυρή δόση κοκτέιλ χαπιών που δόθηκαν με συνταγή γιατρού. 
  • Η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύλο. Μετά το μπάνιο στράφηκαν όλοι προς τον ήλιο που έδυε και χειροκρότησαν. Μια συμβολική κίνηση για τον καλλιτέχνη που έφυγε στα 28 του. (Πηγή: Reuters)
  • Ακολουθεί μια εκτενής συνέντευξη με οικοδεσπότη τον Charlie Rose για το Brokeback Mountain και φιλοξενούμενο τον σκηνοθέτη Ang Lee που χαρακτηρίζει την ταινία του «Tragic love story» και μιλά για τους χαρακτήρες και τον Heath Ledger. Συμπεριλαμβάνεται και το εκτενές τρέιλερ, όπως και αντιπροσωπευτικές σκηνές της ταινίας. Η υπόθεση του έργου απλώνεται σε 20 χρόνια και εστιάζει στη σχέση δύο καουμπόυδων που βρέθηκαν μαζί ένα καλοκαίρι. Μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου και τις χωριστές ζωές τους αντιλαμβάνονται ότι αγαπιούνται. Προσέξτε πώς επιμένει ο παρουσιαστής στην παρουσία του Heath.
  • Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης εμφανίζεται και ο Ledger. Για τον Heath το έργο ανακαλεί σαιξπηρική τραγωδία.  Ως ηθοποιό τον απασχόλησε να ερευνήσει τον ήρωα που ερμήνευσε και ο οποίος πάλευε σαν χαρακτήρας με τον εαυτό του ώστε να μπορέσει να εκφράσει ειλικρινά τα συναισθήματά του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s