Want Rock Hard Erections? Serving People And Mankind!

Drive your best girl crazy, κέρδη σε καζίνο, σκληρές στύσεις, μαντζούνια για μεγάλωμα της αντρικής φύσης ή για σεξουαλική διάρκεια, υποσχέσεις για ευτυχία… Πού με ανακάλυψαν και μου στέλνουν αυτά τα βρώμικα μηνύματα; Όταν έμαθα ότι βομβαρδίζονταν καθημερινά με spam και αξιοπρεπείς κυρίες της αθηναϊκής κοινωνίας χαλάρωσα. Μετά σκέφτηκα ότι η μαζική αποστολή επιστολών, είναι ένα από τα αποτελέσματα της ιντερνετικής δημοκρατίας. Το θράσος είναι όσο έχουν εκείνοι που σου κτυπούν την πόρτα στο σπίτι. Επειδή μιλάμε για υπηρεσίες τα αρχικά της λέξης Spam θα μπορούσαν να αναλυθούν Serving People And Mankind, ωστόσο μάλλον προέρχεται από μια ατάκα σε ένα τηλεοπτικό σκετσάκι.Κάθε εποχή είχε τον τρόπο της για αγοραπωλησίες και απάτες και τη δική της θέση για τον έρωτα. Είσαι σε μια αγορά και ο καθένας πουλάει το εμπόρευμά του γνήσιο ή νοθευμένο. Εάν δείτε τι άσπρα πανάκριβα τρίμματα πλασάρουν ως ελληνική φέτα στα αμερικανικά υπερμπακάλικα θα κάνετε τον σταυρό σας! Προσωπικά αν σήμερα γράφω αυτό το κειμενάκι το κάνω γιατί με κέντρισε η αντίληψη που βλέπω στο βάθος όλης αυτής της απόπειρας για επικοινωνία με έναν άγνωστο.

Στον πολιτισμό του ανθρωπίνου γένους υπάρχει το κεφάλαιο για την ιστορία του ερωτισμού και της ερωτικής φαντασίωσης που ξεκινά από την αθωότητα του γυμνού και φτάνει στο σκληρό πορνό. Ζούμε σε μια εποχή κυριαρχίας της εικόνας, εδώ όμως τα θέματα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων προσπαθούν να σε κεντρίσουν με πολύ λίγες λέξεις, ανακαλώντας δαίμονες, αγγέλους και κυρίως συναισθήματα. Με δυο λόγια επιτελούν μια εικονοποιητική λειτουργία στον παραλήπτη τους.

Κάποτε πρέπει να γραφτεί κάτι για όλα αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα (πιστεύω ότι κρύβουν πολύ ενδιαφέρον υλικό για ανθρωπολόγους) που διεισδύουν στα εσωτερικά των inbox και μπλοκάρουν τους λογαριασμούς μας. Πριν τα σβήσω σήμερα για να απελευθερωθεί χώρος διαπίστωσα ότι όλη αυτή η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ταξινομείται στις εξής κατηγορίες. [Παρακάτω, όλα τα θέματα των μηνυμάτων στα αγγλικά (με πλάγιους χαρακτήρες) είναι ακριβώς όπως τα έλαβα.]

 1. Πρόσκληση σε κάποιο ηδονοπορνοϊστότοπο με θέμα δελεαστικό όπως: Great bedroom stories.
 2. Παραγγελία φαρμάκων. Περιλαμβάνουν συνήθως χάπια διαίτης ή ταμπλέτες που επιτρέπουν μακρά στυτική λειτουργία.
 3. Ρολόγια μαϊμού.
 4. Είδη ενδύσεως και υποδύσεως που παρουσιάζονται σαν ευκαιρίες-επώνυμα αλλά μπορεί να είναι αντίγραφα: 60% Off All Luxury Designer Shoes & Boots Men & Women … και ακολουθούν οι φίρμες.
 5. Software.

Έχω δουλέψει πλασιέ στον δρόμο και θυμάμαι στην εκπαίδευσή μας να μας λένε ότι για να μας δεχτεί κάποιος στο σπίτι του θα πρέπει να περιβληθούμε με κύρος και αξιοπρέπεια. Πάνε αυτοί οι παλιοί καιροί που κτυπάγαμε τις πόρτες αγνώστων για να πουλήσουμε την πραμάτεια μας. Όμως η λογική παραμένει η ίδια. Η οδηγία που είχαμε λάβει ήταν: μόλις μας πει ο άλλος καλημέρα ο στόχος μας είναι να μας βάλει σπίτι του λέγοντάς του κάτι πολύ σοβαρό που τον αφορά. Έτσι και δώ, πέφτει το βάρος στο θέμα του κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος , ώστε να το ανοίξουμε. Σημειώνω ότι όλα τα θέματα για να με μαγνητίσουν αποβλέπουν στα εξής:1. Φόβος και απορία. Πολύ γενικά διατυπωμένα αφορά την ίδια σου τη ζωή:

 • Your life.
 • Your family.
 • Your health.

2. Ενοχή που προέρχεται από το σώμα, νόρμες, και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Χτυπάνε εκεί που πονάει. Τι φταίει και δεν ζω μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή; Το δεδομένο είναι ότι είσαι ανικανοποίητος στερημένος, ότι ζηλεύεις τους άλλους που απολαμβάνουν. Το θέμα εδώ είναι να ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες και βασικό ρόλο παίζει η υπόσχεση και η προτροπή:

 • Separate yourself from other men.
 • Be a hero!
 • Normal sexual life.
 • Your sexual freedom.

3. Θεραπεία είναι η αύξηση του μεγέθους. Το μήνυμα περιλαμβάνει έμφαση στην αρρενωπότητα και τον ανδρισμό.

 • Live the life of a casanova when you add 3 inches to an already massive schlong.

Προσωπική ομολογία άλλων είναι ακόμα πιο πειστική. Αφού τα κατάφερε αυτός, γιατί όχι κι εγώ;

 • I love how large my c0ck looks now even when flaccid – …
 • After I penetrated her with my new, longer and larger cock, she was crying in sheer pleasure.

4. Άντε και μεγάλωσε. Αν το αίμα δεν πάει εκεί που οφείλει; Τότε το θέμα στο μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Αλλοτε ρωτά:

 • Want Rock Hard Erections?

Ή αλλάζοντας ελαφρά τη σύνταξη ορίζει το περιεχόμενο:

 • Rock Hard Erections Fast.

5. Επειδή εσύ δεν ξέρεις τις γυναίκες και είσαι ηλίθιος ο ιντερνετικός σεξουαλικός σύμβουλος προτρέπει.

 • Women need more and more these days. Give them this!
 • Drive your best girl crazy.

6. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η γυναίκα είναι κι εκείνη ανικανοποίητη και απλώς αντικείμενο ενός πεινασμένου και ελλειματικού αρσενικού:

 • Whip out your huge manhood, and watch her squeal with delight.

Ποσοτικά υπερτερούν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αφορούν σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Ωστόσο, όλα αφορούν τους άντρες και απευθύνονται σε άντρες παραλήπτες. Εδώ οι μηχανές που στέλνουν ομαδικές επιστολές αποτυγχάνουν να κάνουν διάκριση φύλου.

Είναι περιττό να τονιστεί περισσότερο ότι στην περίπτωση αυτή όλη αυτή η διακίνηση του υλικού στο διαδίκτυο βασίζεται σε μια σεξιστική αντίληψη, καθαρά και στερεότυπα αντροκεντρική, και αναφορικά με το γεγονός της σχέσης απόλυτα ιδιωτική. Στο επίκεντρο είναι ο ένας άνθρωπος σα μονάδα που καταναλώνει, επιζητά να αυτοϊκανοποιηθεί, έστω κι αν συναντά κάπου τον άλλο με το σώμα του…

may1_cerne_abbas_sm.jpg

Αεροφωτογραφία της μεγαλύτερης εδαφιαίας γιγαντιαίας μορφής στη Βρετανία (Dorset). Κρατάει ρόπαλο και έχει θεωρηθεί ότι παραπέμπει στον Ηρακλή του οποίου η λατρεία είχε εισαχθεί από τους Ρωμαίους και είχε συμφυρθεί με τοπικές κελτικές θεότητες. Η αινιγματική φιγούρα έχει προκαλέσει αναπάντητα ερωτηματικά και οργιαστικές φαντασιώσεις. Η γυμνότητα και το μέγεθος του φαλλού έχουν θεωρηθεί σύμβολα γονιμότητας στις τοπικές παραδόσεις για γυναίκες που ήθελαν να κάνουν παιδί και για αυτό εκοιμούντο μια νύχτα στον τόπο αυτό. Παρόμοιες ευετηριακές λειτουργίες είναι γνωστές στις φυσικές κοινωνίες και επιβιώνουν σε αποκριάτικα δρώμενα του Δωδεκαήμερου ή πριν την έναρξη της Σαρακοστής στα καθ’ ημάς (βλ. και το “Μπουρανί” στον Τύρναβο).

 

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s