Δεν ζούμε.

Μετεφηβική θλίψη ή ενήλικη κατάθλιψη; Καμπανάκι για τους εφησυχασμένους ή κομμάτι μιας τελετής ενηλικίωσης; Όπως και να έχει, δεν το συμμερίζομαι. Η ζωή προχωράει. Και ο καθένας μπορεί να βρει νοήματα… και όσα μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο. Ή τουλάχιστον να περνάει καλά με  τον εαυτό του. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Πάντως, ένα από τα εμπόδια για να το πετύχεις είναι και η βαρεμάρα. Και, κυρίως, όταν βαριέται κανείς τον εαυτό του.

Μόλις φωτογράφησα με το νέο iphone μου τη φράση που είναι γραμμένη στην πίσω πλευρά του Υπουργείου Εμπορίου με πλησίασε μια σκιά με γένεια που επαιτούσε.

Μόλις φωτογράφησα με το νέο iphone μου τη φράση που είναι γραμμένη στην πίσω πλευρά του Υπουργείου Εμπορίου με πλησίασε μια σκιά με γένεια που επαιτούσε. Ανέβασα τα τζάμια και κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου, σφίγγοντας τα δόντια.

2 thoughts on “Δεν ζούμε.

  1. Misha

    H ιταλική μαφία τσιμεντώνει κάποια θύματα της ώστε να εξαφανίσει κάθε ίχνος τους.
    Στις μέρες μας τσιμεντώνουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας,πραγματικά και μεταφορικά, μη τυχόν και ζήσουμε την χαρά αλλά και τον πόνο και το ρίσκο τής σχέσης με τον άλλο.

    Ίνα το ρηθέν υπό του φιλοσόφου πληρωθή: «Ο άλλος είναι η κόλαση μας».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s